Examresultbd

Admission Circular, Result, Routine, Job Circular

12th Teacher’s Registration Exam Result 2015

NTRCA 12th Teacher Registration Exam Result 2015. NTRCA 12th Teacher Registration Exam Question Solution Will be Found Here. NTRCA 12th Teacher Registration Admit Card Will be Published Soon. The Non-Government Teachers’ Registration & Certification Authority (NTRCA), Ministry of Education Declared 11th teacher Registration Circular 2014. 11th teachers registration Circular Published by NTRCA Authority. Many Candidates are wait for teachers Registration Notice.  12th Teacher Registration Exam Result Will be Found here.

All Application Have to Face MCQ Exam in Required Subjects and Written Exam in Optional of 12th NTRCA Teacher Registration 2015.

12th NTRCA Teacher’s Registration Exam Result
12th Teacher Registration Exam Question Solution (School Level)

 

Advertisements

12th Teacher Registration exam College level Question Solution

English Question Solution 12th NTRCA College Level
———————————–

1.the judge acqitted him——the charge.
ans.of
2.the noun form of”endure” is—-
ans.Endurance
3.—–mother rose in her.
ans.the
4.He complied——-her request.
ans.with
5.The adjective frome of “heart”is—–
ans.hearty
6.—–honesty of Rahim is enviable.
ans.an
7.choose the correct sentence:
ans.He has been living here for five months
8.Check—–beast in your.
ans.the
9.What is the plural number of”spectrum’?
ans.spectra
10.”null and Void”means—–
ans.invalid
11.’Apple of one`s eye’ means—–ans.extremely favourite
12.the correct sentence is—-ans.two thirds of it is fine
13.He acted——strong opposition
.ans.in the teeth of
14.the passive from of the sentence ‘Enterthe house by this gate”is—-ans.let the house be entered by this gate
15.the passive form of “who has broken theglass”?is——ans.by whom has the glass been broken|?
16.It is high time he(change)his habits.
ans.changed
17.The children were entrusted—–the careof their uncle.
ans.to
18.The antonym of”belligerent”is—-ans.peaceful
19.He suffered from the——that he wasanother Napoleon.
ans.
20.Identify the correct spelling.
ans.acquaintance
21.It——since morning.
ans.has been raining
22.While he—–in the garden,a snake bithim.
ans.was walking
23.If i had a typewriter,——ans.i would have typed myself
24.You had better—–him at once.
ans.ring
25.”A child likes only sweets”—-Negativefrom of this sentence is—–
ans.a child likes nothing but sweets..

ntrca lecturer question solutionDownload Your Admit Card From NTRCA Website by Your User ID and Password. Roll No, Subject, Position Name, Exam Date & Time and Seat Plan Will be Mention Admit Card.

If any Candidate Forget or Lost their User ID and Password, They Can Easily Recover it Via NTRCA official Site. They have to see two options there (Recover User ID and Recover Password).
Recover your User ID, Serial and Password by SMS

With User ID: NTRCA Held User ABCDEF and Send 16222
PIn: NTRCA Held PIN Pin No and Send 16222

Exam Syllabus Given Below: Below Syllabus are Previous year

Download 12th NTRCA School Level Syllabus

Download 12th NTRCA School Level-2 Syllabus

Download 12th NTRCA College Level Syllabus

12th NTRCA Exam New Rule:

NTRCA Authority Declared New Rule About Exam. Now Candidates Have To Face Two Step Exam Process. one MCQ and Others Written. Previous it was held one day. but now it will be held two step and two Days. First Candidates have to Face 100 Marks MCQ (Preliminary Exam) at First Day. Then Who Passed MCQ Exam, they are Eligible For next Exam Written Test.

12th Teachers Registration 2014 Exam Will be held at old 20 Districts Across The Country.

For 12th Teachers Registration Exam Candidates had Face 100 Marks MCQ Exam For Operational Subject and 100 Marks Written Exam For Compulsory Subject.

12th NTRCA Teachers Registration Exam Result 2015  will be Published on NTRCA Official Website. We Also Published Result Here at Our Site. So Candidates Can Download 12th Teachers Registration Result From Here.

12th NTRCA Exam Result 2015

See 12th Teachers Registration Result 2014

12th NTRCA Teacher’s Registration Exam Circular Has been Published. Non Government Teachers Registration & Certification Authority is Inviting Application From Candidates who are interested to Participate in the 12th NTRCA Teachers Registration Exam 2015. NTRCA Teachers Registration Exam Circular Has Been Published by NTRCA Authority.

Feel Free to Ask...........

Comments

Updated: June 21, 2015 — 3:54 pm

The Author

Examresultbd

I love to Write Education and Job Information Article. I hope you are enjoying to visit Examresultbd. Follow us on Google+ To Get Result Updates.
Examresultbd © 2013-2015
Follow us on Facebookschliessen
oeffnen